КОМПАНИЯТА

От своето създаване през 1939г. в Потсдам, Cosmetique SANS SOUCIS е първата козметична марка, която използва в своите продукти разтворим колаген. Нейни разработки са са забележителните съставки “Repair Complex” и Renovage, а "Deep Moist Depot" (двуфазен овлажняващ концентрат с депо ефект) притежава Европейски патент.
Още от началото на 50-те години на 19 век, когато разработва първите си кремове до днес компанията непрекъснато впечатлява козметичния пазар с нови, ефективни продукти и респектира своите конкуренти с иновации и качество.


ПРОДУКТИ

SANS SOUCIS е единствената козметична марка, която има изключителни права да използва в продуктите си минерална вода от Баден-Баден.
С изобилието от минерали и микроелементи тя осигурява красота и здраве на кожата.
Естествените съставки са доказателство за много добра толерантност към кожата от висококачествената козметика на SANS SOUCIS.


ПРОДУКТИТЕ НА SANS SOUCIS СА:

  • БЕЗ ПАРАБЕНИ
  • БЕЗ МИНЕРАЛНИ МАСЛА
  • ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАНИ
  • С БОГАТА НА МИНЕРАЛИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ ТЕРМАЛНА ВОДА ОТ БАДЕН-БАДЕН


НЕЗАВИСИМ РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТИТЕ


Институтът Advancement of Skin Health провежда анализи на продукти на различни козметични марки с цел предоставяне на клиентите обективна информация за поносимостта им от кожата. Анализите се правят на 8500 съставки и 17000 козметични продукти. Оценката, дадена от този институт, е ценна помощ и ориентир когато избирате козметика. Тъй като SANS SOUCIS винаги е отдавала голямо значение на състава и въздействието на продуктите върху кожата, компанията активно участва в рейтинговата система на този институт. На страницата www.sanssoucis.com потребителят може да намери съответния печат за качество на института Advancement of Skin Health за всеки артикул. Този печат за качество дава възможност всеки детайлно да се запознае с рейтинга на съставките на любимите продукти на марката – абсолютната прозрачност е гарантирана! Забележете – общият рейтинг на всички продукти с марката SANS SOUCIS е „добра” или "много добра" поносимост от кожата!

SANS SOUCIS – СИНОНИМ НА ЕФЕКТИВНОСТ И ВИСОКО КАЧЕСТВО


Продуктите с името SANS SOUCIS се разработват и произвеждат единствено в Баден-Баден. Всички те съдържат богатата на минерали и микроелементи лечебна минерална вода от Баден-Баден. Тя стимулира метаболизма и се използва ексклузивно от марката SANS SOUCIS. При непрестанното търсене на нови еликсири за поддържане на красотата, изследователите навлизат в дълбочина, като използват ефективността на регенеративните „сили” на океана. Добитите от океана съставки осигуряват овлажняване и еластичност на кожата и поддържат клетъчното ѝ обновяване. Благодарение на перфектната комбинация на тези морски съставки с високо ефективни, действащи на клетъчно ниво вещества, са разработени уникални продукти за кожата, които ѝ помагат по естествен път да запази и поддържа своята красота, блясък и младежка свежест.